Over ons

We werken hard om aan uw verwachtingen te voldoen.

Ons Verhaal

Mixxit is ontstaan in 2020 vanuit de wil om gezonder te eten, maar een groot gebrek aan tijd om gezonde maaltijden klaar te maken. Iedereen is altijd maar gehaast en onderweg is het niet makkelijk om een gezond ontbijt of lunch te vinden. 

Daar wilden wij verandering in brengen. We zijn altijd al fan geweest van smoothies en shakes omdat je daar veel voedingsstoffen en nutriënten op een makkelijke en lekkere manier in kan verwerken. Helaas kan de smaak en het uitzicht ervan wat verslechteren als je ze op voorhand blend.

Daarom bedachten we Mixxit, een fles die niet alleen handig is om mee te nemen, maar ook een inwendige blender bevat om onderweg je smoothie of shake te blenden. Zo heb je nooit meer een excuus om ongezonde snacks of maaltijden te kopen!

Wat cijfers

Sinds de lancering van onze webshop in 2020, zijn we zeer snel gegroeid. Ondertussen zijn we in de mogelijkheid om zo’n 3000 Mixxit flessen per dag te produceren, in 2 verschillende kleuren en leveren we onze flessen aan 16 landen in Europa.

Onze groei zetten we verder door ook leverancier te zijn voor winkels, groothandelaars en distributeurs in heel Europa. Met de mogelijkheid om gepersonaliseerde blenders te laten maken met je eigen logo, willen we ook bedrijven aanzetten om hun werknemers een gezonde lunch of tussendoortje aan te bieden op kantoor. 

Wil jij hier ook deel van uitmaken en onze unieke Mixxit blender aan jouw klanten aanbieden? Word dan onze volgende verdeler! 

Productiecapaciteit per dag

Landen

Word jij onze volgende verdeler?

 

Select your currency
EUREuro
nl_NL

Word een verdeler!

Bent u een (web)winkel, groothandel of distributeur?

Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier en we beantwoorden u snel.

 

13 + 7 =

Mijn kar

Uw wagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.